Сьомгова пъстърва на тиган здравословно
Продукти
- 4 филета сьомгова пъстърва
- сол
- 2 с.л. зехтин
- 1 лимон
- подправка за риба
Начин на приготвяне
- Мариноваме за кратко филето със зехтина, сока на лимона и подправката за риба.
- Загряваме плосък тиган и поставяме филето с кожата надолу. Запичаме около 3-4 минути. Обръщаме филето.
- Запичаме още около 3-4 минути.
- По желание, добавяме 0.5 ч.ч. вода и задушаваме под капак, докато се изпари водата.
- Сервираме със салата от домати и краставици.
Хот дог
Запичаме кренвирша и хлебчето във фурна или върху нагорещен тиган.Разрязваме хлебчето на две и го нам...
Октопод на тиган с лимон
Изчистваме октопода и го одираме. Сваряваме октопода в голяма тенджера вода. Когато заври добавяме со...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook