Close search

Талиатели със запечени пилешки филета

5.0
от общо 127 гласа
Време: 60
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Талиатели със запечени пилешки филета photo-credit Талиатели със запечени пилешки филета

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме пилешкото филе на жулиени, мариноваме го за 30 мин. с марината от соевия сос и 3 счукани скилидки чесън и олио. След тoва запичаме филетата на тиган и ги оставяме настрана.

2. Загряваме зехтина и задушаваме за кратко счуканите скилидки чесън, сол, риган и малко вода. Добавяме зеления боб и задушаваме до готовност. След което слагаме течната сметана леко да се загрее и намаляваме котлона, като оставяме леко да се сгъсти.

3. Сваряваме талиателите според указанията в подсолена вода и ги изцеждаме и добавяме в тигана.

4. Сервираме с пилешките филенца и декорираме с мащерката и люспи пармезан.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност