Close search

Телешки руладини

5.0
от общо 126 глас
Време: 110
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Телешки руладини photo-credit Вкусни и лесни телешки руладини

Начин на приготвяне

1. Разстиламе телешките шницели и ги начукваме леко през прозрачно фолио. Подправяме с черен пипер и сол. Намазваме ги с горчица и поръсваме с нарязаните на ситно кисели краставички, магданоз, бекон и чесън..

2. Навиваме ги на рулца и ги забождаме с клечки за зъби.

3. Загряваме олиото и ги запържваме от всички страни. Добавяме горещия бульон и поставяме похлупак върху тигана. Оставяме на слаб огън около 1 ч. и 20 мин., като доливаме с вода при нужда.

4. След като ястието е готово, можем да приготвим и гарнитура от сварени картофи, задушено червено зеле, да ги залеем с разтопено масло и да декорираме със стръкче прясна мащерка.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност