Задушена сьомга с каперси
Продукти
Начин на приготвяне
- В съд с капак, задушаваме сьомгата заедно с нарязания чесън, оцета и виното.
- Изваждаме рибата. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно.
- Добавяме каперсите и варим соса още около 3 минути отделно от рибата.
- Сервираме сьомгата, полята със соса с каперси, като по желание, може да гарнираме с малко пресен магданоз и черен пипер.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро" и "Пикадили". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Салата от царевица с чушки и каперси
Поставяме царевицата в купичка и към нея прибавяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook