Close search

Задушени охлюви по селски

5.0
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Задушени охлюви по селски photo-credit Задушени охлюви по селски

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Запържваме сварените и почистени охлюви в 2 с.л. олио, заедно с бялата част на лука. 
  2. Добавяме останалата част от лука, нарязан на ситно, нарязаната чушка и червеният пипер, и заливаме с бирата.
  3. Оставяме на слаб огън да покъкри, докато течността се изпари наполовина. 
  4. Поръсваме със ситно нарязаните магданоз и джоджен, добавяме маслото, черния пипер, чубрицата и сол на вкус. 
  5. След 5 минути отдръпваме от огъня, покриваме с капак и оставяме за малко, да се задуши. Сервираме. 

Още от : предястия

2 Коментара

  1. Small
    Kekiolp Taylor

    Looks delicious! I'd definitely try this, maybe with a side of crusty bread. I wonder if adding a touch of smoked paprika would enhance the flavor? It reminds me of collecting ingredients for recipes in Poptropica - a fun culinary adventure! Thanks for sharing!

  2. Small
    practicalcapers

    Bitlife’s storytelling system makes each playthrough feel like a personal novel. Your character’s journey unfolds with humor, drama, and memorable moments that stay with you long after the session ends. This storytelling magic is what keeps players coming back for more.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност