Close search

Насладете се на отличен вкус и уникален аромат

Насладете се на отличен вкус и уникален аромат Вкусно и полезно Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Новият модел сокоизстисквачки Kuvings Whole Slow Juicer B6000 изцежда сок по метода на студеното пресоване, с максимално ниска скорост на екстракция, като запазва витамините, ензимите и всички полезни съставки на продукта. 

По този начин получавате много повече "жив сок" и запазвате свежестта и вкусовите му качества.

Сокоизстисквачката Kuvings с широк отвор произвежда по-богат и хранителен сок от цели продукти.

Уникалната Kuvings сокоизстисквачка може да изцеди цели ябълки наведнъж, като по този начин предотвратява нежеланата оксидация, която се получава при разрязването на плода на малки парчета.

Благодарение на патентованата технология Juicer Module Comprising System, може да обработвате всякакви плодове и зеленчуци, от най-твърдите до най-меките, включително и листни - магданоз, целина, спанак, коприва, алое и др. 

Лечебните съставки, както и антиоксидантите, които се съдържат в зелените растения са незаменими в борбата срещу много ракови и сърдечно-съдови заболявания.

От друга страна плодовите и зеленчуковите сокове са единствените източници на така важните фитонутриенти и са най-полезната храна за малките деца. 

С Kuvings можете да си направите както бадемово мляко, така и да приготвяте супи, сосове, сладоледи, коктейли, сладка и дори конфитюри.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност