Агнешко печено с розмарин
Продукти
- 2 г черен пипер , млян
- 80 мл олио
- 10 г розмарин
- 1,5 кг. агнешко месо
Начин на приготвяне
- Месото се измива, подсушава се с кухненска хартия и се подправя със сол и пипер.
- Връзва се с канап, като под канапа се промушват клончета розмарин.
- Агнешкото се запържва, колкото да се запечата месото, за да остане сочно.
- Слага се в тава и се залива с 400 мл гореща вода, след което се покрива с фолио.
- Пече се на 160 градуса 2 часа и 30 минути.
- След това се отстранява фолиото и се пече още 20 минути на 200 градуса, и се оставя да отлежи около 30 минути.
Салата от манго с краставици и червен лук
Почистваме, измиваме и нарязваме мангото, червения ...
Пържени пилешки хапки
Пилешките гърди се измиват, подсушават и нарязват на ивици. Посоляват се и поръсват с чесън на прах. ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook