Апетитно пилешко задушено
Продукти
- лук четвърт глава, ситно нарязан
- 50 гр. грах от консерва или замразен
- 150 мл. вода
- 1 морков изчистен и нарязан на кръгчета
- 1 с.л. пилешко филе ситно нарязано
Начин на приготвяне
- Задушаваме пилешкото филе и лука.
- Добавяме моркова и доливаме вода.
- Оставяме сместа да къкри и я похлупваме.
- Варим около 15 минути, след което добавяме граха.
- Оставяме на огъня още 5 минути, докато граховите зърна омекнат.
- Готовото ястие пасираме до подходяща консистенция.
Сладкиш с карамелизирани праскови
Включваме фурната на 200 градуса да се загрее предв...
Заешко с грах
Към предварително свареното или задушено месо, прибавяме 1 с.л. вода. Сваряваме картофите и малко пре...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook