Домашна паеля с пиле и морски дарове
Продукти
Начин на приготвяне
- Сваряваме ориза две към едно в полза на водата. Запичаме пилето.
- Задушаваме зеленчуците.
- Морските дарове също се готвят отделно за съвсем малко.
- Събираме висчки компоненти на паелята в един удобен за запичане съд, добавяме около 150 мл бульон, шафран, сол и пипер на вкус.
- Оставяме да заври на котлона и след това запичаме в нагрята на 200 градуса фурна.
- Готовото ястие декорираме с нарязан магданоз и добавяме малко зехтин или масло за допълнителен аромат.
Черен ориз за гарнитура
Измиваме ориза (може и да се накисне за 3-4 часа). Задушаваме го със ситно нарязаният лук, в олио и б...
принтирай
приготви
добави в любими
3 Коментара
I have been surfing online greater than three hours these days, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It’s lovely value enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made just right content as you probably did, the internet can be much more helpful than ever before. link klik88
Usually there are some fascinating time limits in this post however I don’t know if they all center to heart. You can find some validity however I will take hold opinion until I explore it further. Good article , thanks therefore we want extra! Put into FeedBurner as properly rtp koitoto rtp slot gacor
The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention. toca si esarfa absolvire