Гъбена крем супа с кокосово мляко
Продукти
- 4 с.л. масло
- 2 с.л. брашно
- 0,5 ч.ч. кокосово мляко
- 1 глава лук
- 2 моркова
- 1,5 ч.ч. прясно мляко
- 500 г гъби
Начин на приготвяне
- Във вряща посолена вода пускаме почистените и нарязани на дребно, лук, моркови и гъби.
- След като заврят, ги отцеждаме и пасираме, след което връщаме пюрето във водата.
- Запържваме леко брашното в маслото.
- Разреждаме с двата вида мляко и връщаме получения сос в супата.
- Оставяме да заври и отстраняваме от огъня. Сервираме.
Мини палачинки с малини
Разбиваме яйцата с помощта на бъркалка, заедно със солта. Към млякото добавяме содата и разбъркваме д...
Малиново смути
В блендер пасираме малините. Към тях добавяме меда, млякото и маката. Отново прасираме. Изсипваме в ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook