Говеждо - рамстек с лук
от общо
127 гласа
Време: 204
Ниво: лесно
Порции: 1
Ниво: лесно
Порции: 1
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- 600 г говеждо контрафиле
- 1 яйце
- сол
- черен пипер
- счукан сухар за паниране
- краве масло
- 3 глави лук
Начин на приготвяне
1. Нарязваме контрафилето на пържолки и ги начукваме и посоляваме и овкусяваме с черен пипер.
2. Потопяваме ги в разбитото яйце и счукания сухар и ги запържваме.
3. Върху току-що изпържените стекчета слагаме по една бучка масло.
4. Запържваме нарязания лук в масло, поръсваме го с малко брашно и запържваме леко.
5. Сервираме така приготвения лук като гарнитура към месото.
* По желание може да не панираме месото, да го мариноваме леко със зехтин и да го опечем на скара или оребрен тиган.
Супа от пиле
1. Измиваме половин пиле и го сваряваме и обезкостяваме. Нарязваме на дребно месото. Добавяме в бульо...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook