Картофени "Цървулки" с пушена скумрия
от общо
126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бира
Продукти
- сол
- чубрица
- 100 г сирене
- черен пипер
- 3 стръка пресен лук
- 100 г царевица
- 200 г кашкавал
- 100 мл готварска сметана
- 2 пушени скумрии
- 4 средно големи картофа
Начин на приготвяне
1. Сваряваме картофите. След като изстинат ги обелваме, нарязваме ги на половина и издълбаваме вътрешността им.
2. Нарязваме обезкостената скумрия и я разбъркваме с готварската сметана, настъргания кашкавал, царевицата, лука, сиренето, черния пипер и солта.
3. С приготвенатата смес напълваме картофите и ги запичаме за 15 минути.
Домашна пастърма
1. Почистваме добре месото от жилите. Нарязваме го на големи парчета, като режем по дължина на мускул...
Панирани пилешки рула
1. Овкусяваме пилешкото с копър,
черния пипер, натрошаваме кубчета бульон ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook