Close search

Картофени "Цървулки" с пушена скумрия

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 1 07e3c6ee04665833a8de123bd8b96839c9a8db70a91287fee60c0c9430f9f213 Бира

Картофени "Цървулки" с пушена скумрия photo-credit Вкусни запечени картофи със скумрия.

Начин на приготвяне

1. Сваряваме картофите. След като изстинат ги обелваме, нарязваме ги на половина и издълбаваме вътрешността им.

2. Нарязваме обезкостената скумрия и я разбъркваме с готварската сметана, настъргания кашкавал, царевицата, лука,  сиренето, черния пипер и солта.

3. С приготвенатата смес напълваме картофите и ги запичаме за 15 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност