Макарони с риба тон и сирена на фурна
Продукти
- 2 ч.ч. прясно мляко
- 200 г целина или селъри, нарязани на малки кубчета
- 2 с.л. горчица
- 200 г филе от риба тон
- 175 г филаделфия
- 500 г макарони
- 200 г моцарела
- 1 с.л. брашно
- 2 моркова , настъргани на едро ренде
- 2 глави червен лук , нарязан на ситно
- 1 скилидка чесън , нарязана на ситно
- 2 с.л. масло
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Сваряваме макароните според инструкциите на опаковката и ги отцеждаме.
- В загрятото в тиган масло слагаме да се задушат лукът, целината, чесънът и морковите. Когато поомекнат, добавяме брашното, разбъркваме, и добавяме млякото. Бъркаме непрекъснато, за да не стане на бучки. Добавяме горчицата и сол на вкус.
- Нарязваме рибата тон на кубчета и в нагорещен с малко масло тиган запечатваме рибата.
- В тава за печене смесваме макароните с филаделфията, рибата и соса. Покриваме ги с нарязаната на парченца моцарела.
- Поставяме тавата в предварително загрята на 200 градуса фурна и печем до златисто (около 35 минути).
Шоколадови палачинки с крем от маскарпоне и ягоди
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибав...
Целувки с ягоди
Разбиваме белтъците с половината захар на най-високата скорост на миксера.Добре е, ако докато ги разб...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook