Ориз с гъби
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме гъбите. Задушаваме ги в загрятото олио.
- Почистваме и нарязваме лука на ситно, и го прибавяме да се задуши при гъбите.
- Добавяме измития ориз и разбъркваме леко около 5 минути, след което добавяме водата. След като ястието заври, намаляваме котлона и оставяме да ври около 30 минути - до готовност на ориза.
- Овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. Сервираме.
Ароматен телешки стек
Измиваме и подсушаваме месото. В купа смесваме всички подправки за марината и разбъркваме. Слагаме ме...
Печени ребра
В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соевия сос, черния пипер, кимиона, горчицата и къри...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook