Пълнени яйца
Продукти
Начин на приготвяне
- Сваряваме, изстудяваме леко и обелваме яйцата. Разполовяваме ги внимателно.
- Изваждаме внимателно жълтъците и ги намачкваме с вилица.
- Към жълтъците добавяме останалите съставки и разбъркваме добре.
- Напълваме половинките с готовата смес. Поръсваме с копър и по желание гарнираме с малко сьомга.
Панирани рибни филета
Нарязваме филетата на порции и ги овкусяваме със сол и черен пипер.Отделно разбиваме бирата с брашнот...
Френска лучена супа
Почистваме и нарязваме лука на тънки полумесеци. Загряваме маслото и прибавяме лука към него, изсипва...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook