Паниран патладжан
Продукти
- 1 патладжан
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- олио за пържене
- за панировката:
- 2 с.л. грис
- 2 с.л. царевично нишесте
- 3 с.л. брашно
Начин на приготвяне
- Измиваме и нарязваме патладжана.
- Посоляваме го и го оставяме да се отцеди от горчилката за около половин част, след което го измиваме.
- Резените патладжан овалваме в гриса, царевичното нишесте, брашното, солта и черният пипер.
- Пържим в сгорещено олио.
- По желание, гарнираме с печено или пържено сирене.
Пица с прошуто и картофи
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Намазваме блата с доматения ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook