Пържени картофи по селски с копър и чесън
Продукти
- 1 ч.л. чубрица
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 кг. картофи
- 1 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. царевично брашно или галета
- олио за пържене
- 1 връзка копър - ситно нарязан
- 5 скилидки чесън - ситно нарязан или пресован
Начин на приготвяне
- Измиваме и сваряваме картофите в посолена вода без да ги белим.
- Като изстинат, ги нарязваме на едри парчета и ги слагаме в кутия с капак, заедно с подправките и цаервчното брашно. Разклащаме кутията добре, за да могат подправките да полепнат по картофите.
- След това пържим в сгорещено олио, докато хванат златиста коричка.
- Сервираме ги поръсени със ситно нарязания копър и чесън.
Свински шишчета с патладжан и лук
Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправкит...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook