Печени ребърца с чесън на барбекю
Продукти
- 2 скилидки чесън , пресовани
- 1 ч.ч. сос барбекю
- 1 кг. свински ребърца или телешки, по избор
Начин на приготвяне
- Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със соса, в който сме сложили чесъна.
- Покриваме с капак и ги оставяме да се мариноват в хладилника, за около 4 часа.
- Запалваме барбекюто. Печем ребърцата, като от време на време ги обръщаме и ги поръсваме със сос.
- Сервираме ги с гарнитура по избор.
Печени пилешки бутчета с лук и захар
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
Печени пилешки бутчета с бира, червен пипер и сусам
Измиваме и почистваме бутчетата.В купичка смесваме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook