Печени пилешки бутчета с лук и захар
Продукти
- 1 с. л. червен пипер
- 1 ч. л. захар
- 1 ч. л. сол
- 2 глави лук , нарязани
- 3 скилидки чесън , обелени и смачкани
- 330 мл. бира
- 6 пилешки бутчета
- черен пипер на вкус
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер и чесъна в бутчетата.
- Върху него поставяме бутчетата, добавяме лука, зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Зелена салата с радичио, краставици и репички
Измиваме, нарязваме и поставяме в купа зелената сал...
Печени ребърца с чесън на барбекю
Подреждаме ребърцата в тавичка и ги поливаме със со...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook