Пиле пане с боровинки
Продукти
- 200 г пилешко месо
- 100 г боровинки
- 2 яйца
- 0,5 ч.ч. бира
- 1 с.л. галета
- 1 с.л. брашно
- 50 г корнфлейкс
- 1 ч.л. куркума
- сол
- черен пипер
- захар за карамелизиране
Начин на приготвяне
- Смесваме брашното, галетата, куркумата, корнфлейкса, яйцата, бирата, сол и черен пипер. В сместа оваляме тънко нарязаните парчета пиле и пържим в зехтин.
- През това време в друг тиган карамелизираме боровинките със захарта, като разбъркваме периодично, докато се получи кремообразна смес.
- Изваждаме панираното пилешко от тигана и го поставяме върху домакинска хартия, за да отстраним ненужната мазнина.
- Сервираме месото със соса от боровинки.
Ванилени мъфини с нутела
В дълбока купа смесваме сухите съставки - брашното, бакпулвера, солта, захарта и ванилията. В друга д...
Кашкавал на тиган
Нарязваме кашкавала и го намазваме с маслото.Нагорещяваме тиган.Пържим кашкавала до лека коричка.Серв...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook