Close search

Пилешка кавърма

3.7
от общо 128 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешка кавърма photo-credit Пилешка кавърма с ароматни подправки

Продукти

100 г съдържат:

  • 100 калории
  • 3 г мазнини
  • 12 г протеини
  • 4 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на парчета по желание. Запържваме го в мазнината. 
  2. Нарязваме на ситно лука, гъбите, моркова и чушката и ги добавяме към месото. 
  3. Задушаваме за 15-20 минути. Прибавяме настърганите домати, брашното и подправките.
  4. Печем във фурна за около 30 минути.
  5. Сервираме ястието топло.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност