Ризото "Ботичели"
Продукти
Начин на приготвяне
- Във вряща вода разтваряме бульона.
- Нарязваме артишока и лука.
- Настъргваме моркова и тиквичката.
- Запържваме лука в зехтин, след което добавяме последователно ориза, бялото вино и бульона, след това и артишока.
- Нарязваме на ситно чушки и аспержи.
- Накрая слагаме морковите, тиквичките, граха и аспержите. Подправяме със сол и черен пипер.
- Поръсваме с босилек, добавяме масло и пармезан и разбъркваме хубаво.
- Преди поднасяне декорираме с малко магданоз и аспержи.
Пица с гъби
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Намазваме блата добре с домат...
Пушено пилешко на тиган
Нарязваме лука и го запържваме в зехтин на среден огън. Когато добие жълтеникав цвят, добавяме предва...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook