Шишчета от агнешко месо с ароматни подправки
Продукти
- червен пипер на вкус
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 1 ч.ч. оцет
- 3 глави лук
- 1 кг. агнешко месо , филе
- кимион на вкус
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на еднакви по форма не много големи парчета.
- Нарязваме лука и го разделяме на отделни листове с големината на парчетата месо.
- Смесваме месото и лука в съд, заливаме го с оцета и го оставяме да престои така едно денонощие.
- След това нанизваме шишчетата с месото, овкусяваме ги с подправките и ги изпичаме на грил или скара. По желание може да сложим и няколко резена лимон между месото.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Смути от авокадо, киви и зелена ябълка
Почистваме всички продукти. Нарязваме ги и ги поста...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook