Стек с ароматни билки
Продукти
- 4 скилидки чесън , обелени и смачкани
- 800 г телешко филе , нарязано на стекове (или свинско филе, нарязано на стекове)
- 1 с.л. червен пипер
- 4 г черен пипер
- 2 с.л. зехтин
- 20 г риган
- 35 г розмарин
Начин на приготвяне
- В купа смесваме солта, черния, червения пипер, ригана, розмарина и чесъна.
- Втриваме ги добре в стековете и ги завиваме с фолио.
- Мариноваме колкото се може по-дълго, най-добре 24 часа. Добре е да го обръщаме често, за да се маринова еднакво от двете страни.
- Изваждаме и изпичаме на скара.
- Сервираме стековете със свежа салата по избор.
Бутер кроасани с масло
Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.Намазваме всеки тригълник ...
Сьомга със зехтин и бяло вино на фурна
Запичаме сьомгата намазана със зехтина и полята с б...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook