Свински ребърца със сос "Табаско"
Продукти
- 1 ч.л. къри
- 1,5 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. сос "табаско"
- 2 с.л. балсамов оцет
- 4 с.л. горчица
- 2 кг. свински ребра
Начин на приготвяне
- В голяма купа разбъркваме добре балсамовия оцет, соса "Табаско", черния пипер, горчицата и кърито.
- Слагаме нарязаните ребра и разбъркваме много добре.
- Оставяме на хладно за около 6-8 часа.
- Поставяме в тавичка, сипваме малко вода (150-200 мл) и печем в предварително загрята на 200-220 градуса фурна, около 60 минути.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Лимонов сладкиш с оризово брашно и боровинки
Разбиваме захарта с яйцата до побеляване. Добавяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook