Свински стек със сос "Табаско"
Продукти
- 800 г свински стек
- 2 глави лук
- сос "табаско" на вкус
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 1 скилидка чесън
- 50 мл бульон
Начин на приготвяне
- На всеки стек капваме по 1-2 капки "Табаско" и малко черен пипер.
- Оставяме за 30 минути месото да попие.
- В дълбок съд запържваме нарязания чесън, докато не потъмнее.
- От двете страни запържваме всеки стек. Ако е нужно, добавяме още малко мазнина.
- Заливаме месото с 50 мл бульон и оставяме да се готви под капак за 10-12 минути.
- Добавяме сол и черен пипер, оставяме за още десет минути.
- Добавяме нарязания лук.
- Месото е готово, когато бульонът се изпари напълно.
- Сервираме с гарнитура по избор.
Заешко с картофи
Почистваме заека, измиваме го и го накисваме във вода за 2 часа. В сгорещена мазнина запържваме по 10...
Пълнени яйца със сардини
Обелваме яйцата и ги разделяме на две, изваждаме жълтъка.Пасираме жълтъка, сардините, майонезата, чер...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook