Свинско с гъби, моркови и лук
Продукти
- 30 мл доматено пюре
- 3 с.л. брашно
- 1 глава чесън
- 4 моркова
- 2 глави лук
- 550 г свинско месо
- 180 г гъби - печурки
- 2 дафинови листа
- 2 бахарчета
- сол на вкус
- червен пипер на вкус
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Месото се нарязва и се изпържва заедно със нарязаните гъби.
- Прибавя се нарязаният лук, който се изпържва с червения пипер и солта.
- Залива се вода и се оставя да поври 10 минути.
- След това във водата се прибавят нарязаните морковите и чесъна. Оставя се да поври на тих огън.
- След като всичко се свари се прибавя черен пипер на вкус и доматеното пюре.
- Накрая от брашното се прави кашичка със студена вода която се прибавя към ястието, за да се сгъсти.
Домашен селски хляб
Брашното се пресява и към него се добавя разтопеното масло. Сместа се втрива с пръсти до получаване н...
Ароматни свински котлети
Чесънът се пресова и се разбърква със соевия сос.Добавят се ароматните подправки.С така приготвената ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook