Телешко месо с ориз
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме телешкото месо на хапки и го сваряваме за около 2 часа, до пълното му омекване.
- Измитият и почистен ориз запържваме в олиото до прозрачност. Към него добавя ме ситно нарязаният лук, заедно с морковите, нарязани на колелца и разполовените гъби.
- Задушаването продължава още няколко минути.
- След това добавяме подправките и изсипваме ориза в тавичка.
- Отгоре поставяме парчетата месо и нарязаните на колелца маслини.
- Заливаме ястието с бульона, в който се е варило месото.
- Печем до готовност в предварително загрята на 180 градуса фурна.
* Рецептата и снимката към нея са предоставени от shake.bg, където онлайн може да закупите и всички необходими за приготвянето й продукти.
Картофено пюре с масло и магданоз
Почистваме, измиваме и нарязваме картофите на парче...
Печени смокини с мед
Измиваме и нарязваме смокините на кръгчета. Поставяме ги в тава и добавяме малко вода. Печем в предва...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook