Запечени кореноплодни зеленчуци здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
1. Почистваме добре зеленчуците и ги нарязваме на едри кубчета.
2. Подготвяме тавичка за печене и нареждаме зеленчуците върху хартия за печене. Овкусяваме ги със сол, зехтин и ги печем на 180 градуса за около 25-30 мин.
3. Малко преди да станат готови, правим дресинг от счукания чесън, оцет, листенца розмарин и малко зехтин и поливаме зеленчуците. Оставяме да се допекат още малко и сервираме топли като гарнитура към бели или червени меса.
Смути "Парадайз"
1. Поставяме всички съставки в блендер и пасираме добре до получаване на еднородна консистенция. 2. У...
Тарт с поширани круши
1. Обелваме и почистваме крушите от семената. Разрязваме ги на две половинки и ги пошираме във виното...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook