Агнешки хапки с мед и гъби
Продукти
- сол на вкус
- 8 с.л. соев сос
- 2 с.л. зехтин
- 3 с.л. мед
- 50 г гъби
- 600 г агнешко месо
- 1 чушка люта
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Нарязваме агнешкото месо на парчета. Овалваме го добре със ситно нарязаната чушка, нарязаните гъби, меда, соевия сос, черен пипер и сол на вкус.
- Поставяме в купа и я затваряме за 3-4 часа да се маринова.
- Слагаме месото в намазнена тава или йенска форма, и печем на 180 градуса, около 60 минути.
Кафе лате
В средно голяма стъклена купа смесваме готовото кафе и прясното мляко. Разбъркваме добре. В две чаши ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook