Ароматен телешки стек
Продукти
- сол на вкус
- 1 с.л. малинов сироп
- 3 с.л. балсамов оцет
- 100 г червено вино
- 400 г телешко филе
- 3 с.л. зехтин
- 1 ч.л. мащерка сушена
- 1 ч.л. босилек сушен
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме месото.
- В купа смесваме всички подправки за марината и разбъркваме.
- Слагаме месото в марината и завиваме с фолио.
- Мариноваме колкото се може по-дълго, най-добре 24 часа. Добре е да го обръщаме често, за да се маринова еднакво от двете страни.
- Изваждаме и изпичаме във фурна (докато месото омекне хубаво).
- След като извадим месото от фурната го нарязваме и сервираме с гарнитура по избор.
Плодова салата с мед
Почистваме и нарязваме плодовете и ги поставяме в купа. Добавяме меда и разбъркваме. Сервираме....
Ориз с гъби
Почистваме и нарязваме гъбите. Задушаваме ги в загрятото олио.Почистваме и нарязваме лука на ситно, и...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook