Айсберг салата с радичио и прошуто
Продукти
- 100 г айсберг салата
- 50 г радичио
- 50 г рукола
- 1 яйце - сварено
- 20 г прошуто
- 10 г кедрови ядки
- зехтин на вкус
- оцет на вкус
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме и накъсваме айсберга, радичиото и руколата. Поставяме ги в купа или подходяща чиния.
- Добавяме зехтин, оцет и сол на вкус. Разбъркваме внимателно.
- Прибавяме прошутото, нарязаното сварено яйце и порсъваме с ядките.
- Сервираме.
Протеиново брауни
В купа разбиваме белтъците и жълтъка, след което добавяме останалите продукти и отново разбиваме добр...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook