Чили кон Карне
Продукти
- 200 г червен боб сварен или от консерва
- 5 скилидки чесън
- 1 глава лук
- 1 зелена чушка
- 1 люта чушка
- 1 червена чушка
- 300 г кайма телешка
- 500 мл. доматен сос
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
100 г съдържат:
- 121 калории
- 4 г мазнини
- 7 г протеини
- 35 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме на ситно лука, чесъна и чушките, и ги запържваме в дълбок съд.
- Добавяме смляното месо и пържим до златисто.
- Добавяме боба и доматения сос.
- Наливаме малко вода и задушаваме за 15-20 минути.
- Снемаме от котлона и по желание, сервираме с царевичен чипс.
Енчиладас
За тестото: Разбъркваме яйцето и киселото мляко добре и слагаме малко брашно, колкото да стане рядка ...
Сладко от къпини
Почистваме къпините, като изваждаме сърцевината им и ги измиваме добре на душ. Поставяме ги в тава и ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook