Гювече с картофи
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме картофите и морковите.
- Нарязваме гъбите и наденицата.
- Взимаме две гювечета и на дъното им, по равно, поставяме маслото.
- Добавяме картофите, морковите, лютеницата, наденицата, майонезата, бульона и подправките.
- Поставяме в предварително загрята на 220 градуса фурна, за около 50-55 минути.
- Изваждаме от фурната и преди сервиране добавяме обелените и нарязани яйца. Сервираме.
Съвет:
Вместо сварени яйца, може да ползваме пресни, като 10 минути преди да извадим ястието от фурната, добавяме яйцата и запичаме.
Салата с печени картофи
Почистваме и нарязваме зелената салатка.Измиваме и нарязваме доматите.В голяма купа поставяме салатка...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook