Карпачо от риба тон
Продукти
- 40 мл зехтин екстра върджин
- 100 гр филе от риба тон
- сок от лайм
- сол
- черен пипер
- див лук
- рукола
- спанак
- пармиджано
- сушени или пресни чери доматчета
Начин на приготвяне
1. Нарязваме рибата тон на тънки филийки докато още е замразена.
2. Смесваме зехтина със сока от лайм, дивият лук нарязан на ситно и разбиваме добре с телена бъркалка
3. Подреждаме рибата в подходяща чиния,
декорираме със спанака, рукола, чери домати, заливаме с дресинга, добавяме
пармиджано, сол и черен пипер.
Едамаме със сол
1. Пускаме едамаме във вряща вода и го варим около 5-6 мин.2. Изцеждаме и поръсваме с едра опушена со...
Тартар от риба тон на шеф Ивайло Рангелов
1. Нарязваме рибата на ситни кубчета или я накълцва...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook