Палачинки "Патат"
Продукти
- 3 картофа
- 2 яйца
- 2 глави лук
- 2 скилидки чесън
- 3 с.л. нишесте картофено
- бакпулвер
- сол
- черен пипер
- зелен лук
- тиквено олио
- черен хайвер
- заквасена сметана
Начин на приготвяне
- Нарязваме картофите, лука и чесъна.
- Поставяме ги в блендер, като добавяме яйца, картофено нишесте, бакпулвер, сол и черен пипер. Пасираме всичко.
- Пресипваме готовата смес в купа и добавяме зелен лук.
- Със сместа правим палачинки, които пържим в тиквено олио по 3 минути от всяка страна.
- Сервираме палачинките, като ги намазваме със заквасена сметана. Отгоре гарнираме с черен хайвер.
Телешка кaмпаньола
Сваряваме талиатели в подсолена вода.За доматения сос обелваме доматите и ги нарязваме на малки кубче...
Салата от зелен фасул с бекон, синьо сирене и горчичен дресинг
За салатата: Запичаме нарязания на тънки лентички б...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook