Панирани свински шницели с пармезан
Продукти
- 2 с.л. горчица
- черен пипер
- сол
- 60 г галета
- 3 яйца
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 550 г свинско филе
- 3 с.л. пармезан, настърган
Начин на приготвяне
- Нарязваме филето и начукваме шницели на тънко. Оставяме да престои за един час в смес от половината прясно мляко, горчицата, солта и черния пипер.
- Пържим шницелите в нагорещено олио, като ги потапяме първо в смес от останалото мляко и разбитите яйца, смес от галетата и пармезана и отново яйчената смес.
- Поднасяме със салата по избор и пържени картофки.
Картофен огретен със сирене и кашкавал
Обелете картофите, измийте ги и ги нарежете на парч...
Пилешка супа с фиде
В голяма тенджера слагате около 2 литра вода, добавяте пилешкото месо и сол на вкус. По време на варе...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook