Печени пилешки бутчета с бира и маково семе
Продукти
- 1 ч. л. захар
- 1 ч. л. сол
- 10 г маково семе
- 3 скилидки чесън обелени и смачкани
- 330 мл бира
- 6 пилешки бутчета
- 1 с. л. червен пипер
- 2 г черен пипер
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, чесъна и маковото семе в бутчетата.
- Върху фолиото поставяме бутчетата, добавяме зехтина и бирата.
- Завиваме ги леко с фолиото и ги печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 50 минути.
- Сервираме веднага с гарнитура по желание.
Шоколадово суфле с ягоди за Свети Валентин
Натрошаваме шоколада и го разтапяме заедно с маслот...
Кюфтета от тиквички със зелен лук
Тиквичките се измиват, обелват се и се настъргват н...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook