Петел с ориз
Продукти
100 г съдържат:
- 250 калории
- 13 г мазнини
- 10 г протеини
- 3 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме петела на порции. Слагаме го в тенджера и го заливаме със студена вода. Слагаме го на котлона, като заври, го разбъркваме и посоляваме.
- Оставяме месото да ври, докато се свари леко, но не напълно. Запазваме бульона, в които е врял.
- Изчистваме и измиваме ориза, почистваме и нарязваме на ситно морковите. В тавичка слагаме ориза, добавяме морковите и ги заливаме с олиото. На 1 ч.ч ориз слагаме 4 ч.ч. бульон, в който е врял петелът. Добавяме месото, посоляваме на вкус и печем, докато оризът поеме бульона и месото се зачерви.
- Ястието поднасяме в чиния, с ориза и до него месото.
Спагети с морски дарове
Сваряваме спагетите според указанията на опаковката, след което ги отцеждаме.Междувременно загряваме ...
Ябълков щрудел с орехи
Почистваме и настъргваме ябълките на едро ренде. Смиламе орехите. В купа смесваме и разбъркваме добре...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook