Пиле по френски
Продукти
Начин на приготвяне
- Маринатата се приготвя, като се смесят горчицата, соевият сос, чесънът на прах, зехтинът и сухата мащерка. Пилето се намазва с маринатата и се поставя в тавичка.
- Лукът и морковите се нарязват на едро, посоляват се и се нареждат отстрани на пилето.
- Виното се сипва, добавя се маслото и се оставя да се пече 60 минути в предварително загрята фурна на 200 ºС.
Печено телешко с грозде и праскови
Месото се поръсва със сол и пипер, намазва се с мас...
2 Коментара
Здравейте, Вили,
Благодаря Ви за сигнала, ще погледнем и оправим грешката!
Мммм много добре изглежда!
И аз искам да качвам рецепти ,но като натисна "добави рецепта" и всеки път ми излизат правилата..