Постно зеле
Продукти
- 2 стръка магданоз
- 2 домата обелени
- червен пипер на вкус
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 10 г дафинов лист
- 2 моркова
- 1 глава лук
- 1 зелка
- зехтин по желание
Начин на приготвяне
- Задушаваме настъргания лук и нарязаните на ситно моркови в малко зехтин и вода. Добавяме дафиновия лист и пиперите.
- Нарязваме на ситно измитата и почистена зелка и посоляваме. Задушаваме и зелето в тенджерата с много малко вода. При необходимост доливаме зехтин.
- Оставяме да ври на слаб огън около 10-15 минути и след това добавяме нарязания на ситно обелен домат.
- Оставяме за още 20-30 минути. След като стане готово, поръсваме с нарязания магданоз.
Сьомга на фурна върху подложка от ориз
Измиваме филето и го осоляваме и поръсваме с подпра...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook