Салата от рукола с цвекло
Продукти
- 250 г рукола
- 50 г червено цвекло сварено
- 1 морков леко сварен и още 0.5 рендосан
- 10 г сусам
- 10 г кедрови ядки
- 50 г сирене
- 2 с.л. майонеза
- 1 с.л. горчица
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- оцет на вкус
- зехтин на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и поставяме руколата в голяма купа.
- Нарязваме сварените морков и цвекло. Прибавяме ги към руколата.
- Добавяме сусама, кедровите ядки, зехтин, оцет, сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме внимателно.
- В малка купичка смесваме майонезата и горчицата. Разбъркваме ги добре, внимателно.
- Натрошаваме сиренето и с него поръсваме салатата.
- Добавяме рендосания морков и поливаме с получения сос от майонезата и горчицата.
- Сервираме веднага.
Пица с козе сирене
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Намазваме блата добре с домат...
Бързо и лесно руло с шоколадов крем
Разбиваме яйцата със захарта на висока скорост, док...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook