Сочни пикантни ребърца
Продукти
- 3 скилидки чесън
- 1 ч.л. горчица
- 0,3 ч.ч. чили сос
- 0,2 ч.ч. ром
- 0,5 ч.ч. сос "уорчестър"
- 0,5 ч.ч. соев сос
- 0,5 ч.ч. кетчуп
- 1 ч.ч. кафява захар
- 1,5 кг свински ребра
- 1 щипка черен пипер
Начин на приготвяне
- Фурната се загрява на 175 ºС. Ребрата се нарязват на порции, увиват се във фолио и се пекат за час и половина, след което фолиото се маха и се оставят във фурната още малко.
- Ребрата се прехвърлят в голям съд.
- В купа се смесват кафявата захар, кетчупът и соевият сос, сосът Уорчестър, ромът, чили сосът, горчицата, чесънът и пиперът. Разбърква се добре.
- Ребрата се покриват с пикантната марината и се оставят на стайна температура за 1 час.
- Грилът се загрява на средна температура. Пече се за около 30 минути.
Пълнено свинско бон филе
Филето се срязва с остър нож по средата, без да се стига до края. След това се разрязва от двете стра...
Крем супа от кестени
Маслото се загрява на средна температура. Добавят се нарязаните лук, чесън, морков и селъри. Овкусява...
1 Коментар
пълна глупост