Супа с пилешки дробчета и макарони
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме на ситно пилешките дробчета.
- В добре загрят тиган запържваме дробчетата и нарязаните скилидки чесън.
- Когато дробчетата започнат да променят цвета си, изсипваме бялото вино и разбъркваме добре.Добавяме нарязания на ситно домат.
- Оставяме за известно време, докато виното се изпари напълно.
- В малка тенджера загряваме бульона, изсипваме чаша вода и чакаме да заври.
- Добавяме граха и посоляваме.
- След около пет минути изсипваме макароните в тенджерата и варим, разбърквайки, още около 5-8 минути.
- Добавяме дробчетата и нарязаните на ситно подправки. Готвим още 2-3 минути.
- Супата сервираме гореща.
Чийзкейк от тиква
В блендер смесваме бисквитите, орехите, маслото и канелата. Изсипваме във форма за печене, като прити...
Ризото с бекон и гъби
Почистваме и нарязваме лука на ситно, а бекона на кубчета.В подходящ дълбок съд загряваме олиото.Доба...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook