Ризото с бекон и гъби
Продукти
- 50 г топено сирене
- 1 л бульон , пилешки
- 200 г ориз
- 150 г гъби
- 150 г бекон
- 1 глава лук
- 15 г пармезан за поръсване
- черен пипер на вкус
- 3 с.л. олио
- 80 г грах от консерва
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме лука на ситно, а бекона на кубчета.
- В подходящ дълбок съд загряваме олиото.
- Добавяме бекона и лука. Пържим до леко златист цвят.
- Прибавяме гъбите и разбъркваме добре.
- Изсипваме ориза и граха. Разбъркваме, докато олиото не попие.
- Изсипваме на малки струи горещия пилешкия бульон.
- Варим на среден огън, докато оризът не стане готов.
- Добавяме топеното сирене и разбъркваме.
- Изключваме котлона и оставяме за десет минути.
- Добавяме черния пипер, поръсваме с пармезана и сервираме.
Супа с пилешки дробчета и макарони
Нарязваме на ситно пилешките дробчета.В добре загря...
Мъфини с шампанско
В голяма купа разбиваме с миксер маслото, докато побелее.Добавяме пудрата захар и продължаваме да раз...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook