Свинско контрафиле с бира на фурна
от общо
142 гласа
Време: 55
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- 1 кг свинско контрафиле
- черен пипер
- червен пипер
- зехтин
- чили
- сол
- 1 ч.ч. бира
Начин на приготвяне
1. Нарязваме контрафилето на пържоли, посоляваме с подправки за месо, като може да добавиме и червен лют пипер.
2. Овалваме пържолите със зехтин или олио заедно с всички подправки и ги оставаме да се мариноват за 15-20 мин. След това ги нареждаме в тава. След като ги наредим, доливаме в тавата светла бира и зехтин.
3. Печем на 200 градуса около 45-50 минути, докато станат златист цвят и започнете да усещате аромата на изпеченото месо и на бирата.
4. След като се изпекат пържолите, може да ги нарежете на ленти в тавата за да попият от соса. Така месото става сочно и меко.
Октопод с доматен сос
1. Настъргваме лукът и го запържваме лукът в дълбок тиган. 2. Сваряваме предварително малко октопода,...
Киш с чери домати
1. В голяма купа смесваме брашното и солта. Нарязваме маслото на парченца и омесваме добре с брашното...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
To absorb the sauce, chop the steaks into strips in the pan once they are cooked. The flesh becomes tender and juicy as a result. - atlanta basement renovations