Close search

Свинско контрафиле с бира на фурна

5.0
от общо 129 гласа
Време: 55
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Свинско контрафиле с бира на фурна photo-credit Ароматно свинско контрафиле на фурна с бира

Начин на приготвяне

1. Нарязваме контрафилето на пържоли, посоляваме с подправки за месо, като може да добавиме и червен лют пипер.

2. Овалваме пържолите със зехтин или олио заедно с всички подправки и ги оставаме да се мариноват за 15-20 мин. След това ги нареждаме в тава. След като ги наредим, доливаме в тавата светла бира и зехтин.

3. Печем на 200 градуса около 45-50 минути, докато станат златист цвят и започнете да усещате аромата на изпеченото месо и на бирата. 

4. След като се изпекат пържолите, може да ги нарежете на ленти в тавата за да попият от соса. Така месото става сочно и меко.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност