Талята върху пица
Продукти
- 300 г говеждо бон филе
- 0,5 кг. тесто за пица*
- 200 г червен лук
- 100 мл. балсамов оцет
- 200 мл. зехтин
- 50 мл. соев сос
- 100 г магданоз
- сол
- черен пипер
- 1 яйце
- 80 мл. доматена паста
- черен сусам
- бял сусам
- 50 г пармезан
- 100 г рукола
Начин на приготвяне
- С малко брашно разстиламе тестото. По края намазваме с доматен сос. Поръсваме със сусам.
- Намазваме в средата с жълтък и печем във фурната.
- В тиган без мазнина запичаме говеждото бон филе. Като е готово, го завиваме във фолио. За соса: нарязваме червен лук и магданоз.
- Сипваме ги в купа и добавяме зехтин, балсамов оцет и черен пипер.
- Нарязваме месото на много ситно.
- Изваждаме пицата и слагаме рукола, месото, соса, настърган пармезан и накрая зехтин. Сервираме.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Тарт "Татен"
За тестото: Пресяваме брашното заедно със солта и го смесваме с нарязаното на кубчета студено масло в...
1 Коментар
mnogo mi harecva vsi4ko