Варени яйца с паремзан и нар
Продукти
- див лук , за декорация
- 15 г нар
- 100 г сирене "пармезан"
- 4 яйца
Начин на приготвяне
- Сваряваме яйцата твърдо. Обелваме ги и ги разрязваме на две половинки по ширина. Подреждаме ги в чиния.
- Настъргваме сиренето върху яйцата. Отгоре поръсваме с нара.
- Преди сервиране, декорираме с дивия лук.
Сандвичи на фурна
Намазваме две от филиите с маслото. Нарязваме кашкавала на две и го поставяме върху филиите с маслото...
Пикантни печени картофи
Почистваме и нарязваме картофите и лука. Нарязваме чушките и ги прибавяме към картофите и лука. Добав...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook