Задушена сьомга с рукола
Продукти
Начин на приготвяне
- В съд с капак, задушаваме сьомгата заедно с нарязания лук, оцета, виното и сметаната.
- Изваждаме рибата. При пробване с вилица, тя трябва да се раздробява лесно.
- Варим соса още около 3 минути и го сервираме отделно от филето.
- Почистваме руколата и я поставяме в купа. Добавяме зехтина и лимоновия сок. Разбъркваме добре.
- Сервираме сьомгата заедно с руколата.
- По желание, може да добавим и малко царевица (от консерва) и няколко сушени домата.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро" и "Пикадили". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Шербет от ягоди
Слагаме захарта в малка тенджерка и добавяме 400 мл. от фреша.Загряваме внимателно като разбъркваме н...
Крем пита
Разделяме пакета с кори на две равни части. Изрязваме ги по формата на тавите (2 броя), намазваме ги ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook