Запечено козе сирене върху патладжан и аспержи
Продукти
- сол на вкус
- босилек на вкус
- масло на вкус
- чесън на вкус
- бяло вино на вкус
- зехтин на вкус
- 100 г патладжан
- 200 г доматено рагу
- 140 г козе сирене
- 60 г аспержи
Начин на приготвяне
- Патладжана изпичаме на скара. След това го мариноваме в зехтин и чесън.
- Задушаваме аспержите в масло с малко сол. Глазираме ги с малко бяло вино.
- След това нареждаме патлаждана, върху него задушените аспержи, половината от доматеното рагу и козето сирене.
- Запичаме в предварително загрята на 220-230 градуса фурна.
- След това оформяме в чиния, като гарнираме с останалата част от доматеното рагу и пресен босилек.
* Запечено козе сирене върху патладжан и аспержи може да опитате в ресторант „Crystal Palace“.
Супа от праз и картофи
Измиваме и обелваме картофите. Сваряваме ги в солена вода за около 20 минути.Измиваме много внимателн...
Филе от халибут с лимоново ризото и мус от авокадо
В нагорещен тиган слагаме малко зехтин и запържваме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook